Meerdere bekeuringen uitgeschreven bij verkeerscontrole in Markelo


17:19 uur – Vanmiddag vond er aan de Holterweg in Markelo een verkeerscontrole plaats in het kader van Donkere Dagen Offensief. Het verkeer dat vanaf Markelo en de Rijksweg A1 kwam, werd gecontroleerd. Met name voertuigen met een aanhanger werden onderworpen aan de controle.


Bij deze controle werden drie proces-verbalen uitgeschreven voor gebreken aan voertuig en/of aanhanger, één proces-verbaal én rijverbod voor het fors overtreden van het alcohol-limiet, vier proces-verbalen voor het telefoneren onder het rijden, tien proces-verbalen voor het niet dragen van de gordel, en twee proces-verbalen voor het overtreden van de snelheid.

Foto’s: Hof van Twente fotografie {CAPTION}
{CAPTION}{CAPTION}
{CAPTION}

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!