Vouwwagen gestolen in Enter


14:28 uur – Terwijl gisteren de beide ouders van een gezin uit Enter aan het werk waren, kwamen twee mannen aan de deurbel, dat ze opdracht hadden om de vouwwagen, die al ingepakt geparkeerd stond naast het huis, mee te nemen. Zij koppelden de vouwwagen achter hun eigen auto en reden er mee weg.


De vouwwagen stond op de hoek Dorpsstraat / Horstinksteeg. Het betreft een oranje vouwwagen met een wit deksel. De twee mannen die de vouwwagen meenamen kwamen, gezien hun Twentse dialect, uit de buurt. Eén van de beide mannen had een roos in zijn nek getatoeëerd. Ook zijn armen en benen zaten vol met tatoeages. De andere man was lang, mager, en droeg een lange spijkerbroek. De beiden hadden een jongetje van een jaar of tien bij zich, die gekleed was in een paars voetbaltenue.

De mannen reden in een donkerblauwe of paarse sedan personenauto, vermoedelijk van het merk Volvo. Heeft u de vouwwagen, de genoemde auto, de mannen of een combinatie van deze gezien? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Bron: Politie Wierden

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!