Dierenpolitie schrijft bekeuring uit tijdens toezicht op paardenmarkt in Goor


De dierenpolitie heeft vandaag tijdens de paardenmarkt op De Höfte in Goor toezicht gehouden. Hier werden enkele handelaren aangesproken op het feit dat hun paarden veel te kort waren aangebonden en enkelen omdat zij het nodig vonden een paard met een wandelstok tegen hun achterste te slaan. Een handelaar, die pas na enige tijd weer bij zijn dieren kwam, werd geverbaliseerd voor het te kort aanbinden van twee pony’s. Daarnaast had de gemeente drinkwater aangeboden voor de paarden. Dit kon uit twee grote tonnen worden geschept met emmers. Echter werd er nagenoeg geen drinkwater aan de paarden aangeboden door de handelaren. De politie laat weten dat verder alles rustig is verlopen.


Bron & foto: Politie Hof van Twente

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!