Jaaroverzicht 2017: juli en augustus


In een terugblik van afgelopen jaar zetten we het opvallendste nieuws nog even op een rij. In dit bericht blikken we terug naar juli en augustus.


juli

In een flat aan het Hiltjesdamhof in Goor werd ingebroken in drie appartementen. Deze inbraken vonden in één weekend plaats

Aan de Oude Diepenheimseweg in Markelo overleed een hond aan de gevolgen van een mishandeling.

Aan de Iependijk in Goor werd een hennepkwekerij met 1300 planten opgerold.

Op de A1 tussen Rijssen en Markelo botsten twee auto’s op elkaar. Er vielen drie gewonden en de snelweg werd tijdelijk afgesloten.

Nepagenten maakten een automobilist geld afhandig op de afrit van A1 richting de N347 naar Goor.

Op de N347 bij Goor belandde een auto op zijn kop na een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

De politie zocht getuigen van een poging tot doodslag op de A1 bij Enter. Een bestuurder werd met zijn auto bijna van de weg gedrukt door een andere auto.

Tussen Goor en Delden botsten drie auto’s op elkaar. Op de Deldensestraat in Diepenheim vloog een auto uit de bocht en botste op een boom.

Twee personen moesten naar het ziekenhuis worden gebracht nadat zij rook hadden ingeademd toen er brand ontstond in de keuken van een woning aan de Mulderskamp in Goor.

Aan de Berkenstraat in Goor raakte een persoon gewond nadat een gasbusje ontplofte tijdens het uitproberen van een camping-gasstel.

augustus

In Diepenheim vonden padvinders een explosief uit de Tweede Wereldoorlog. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie werd ingeschakeld om de bom onschadelijk te maken.

Op het kruispunt Herman Heijermansstraat met de Laarstraat in Goor raakte twee personen gewond na een botsing tussen twee auto’s.

De politie waarschuwde dat er oplichters actief waren in de omgeving van Goor.

Bij een bedrijfsongeval bij Plukon aan de Breukersweg in Goor viel een gewonde. Er werd in eerste instantie een traumahelikopter opgeroepen, maar deze bleek niet nodig.

Tijdens het dorpsfeest in Markelo werden twee jongens uit Goor aangehouden. Zij hadden vaten bier gestolen bij een horecagelegenheid.

Op de Goorseweg tussen Markelo en Goor raakte een motorrijder gewond na een botsing met een auto. Door het vele verkeer dat onderweg was naar de optocht van het dorpsfeest in Markelo ontstond er een verkeerschaos.

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!