Slachtoffer ongeluk A1 bij Enter overleden


Op de A1 bij Enter zijn vanavond twee vrachtwagens op elkaar gebotst. De politie laat vanavond weten dat hierbij een 64-jarige man uit Bentheim (Duitsland) is omgekomen. Opmerkelijk is dat op de A35 bij Borne vanavond ook twee vrachtwagens op elkaar botste. Een politiehelikopter heeft het ongeval op de A1 bij Enter in kaart gebracht. De A1 is evenals de N347 bij Goor afgesloten. Bij het kruispunt van de N347 met de N346, bij tankstation Firezone, zijn verkeersregelaars ingezet. In plaatsen als Delden en Markelo is het door de afsluiting van de A1 ook veel drukker dan normaal. De A1 tussen afrit Markelo en knooppunt Azelo blijft tot zeker middernacht afgesloten. De rijbaan richting Deventer is wel open voor verkeer.
Bericht delen:
error: Niet toegestaan!