Verkeersader in Markelo drie maanden dicht


Op maandag 4 maart gaat de gemeente Hof van Twente van start met de reconstructie van de Prinses Beatrixstraat in Markelo. Het gaat om het gedeelte tussen de Stationsstraat en de kruising met de Goorseweg. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verplaatsen en vernieuwen van de riolering van het trottoir naar de hoofdrijbaan en het vernieuwen van het asfalt en de weg fundering. Naast deze werkzaamheden wordt de weg ingericht als 30 km zone. Op dit wegvak geldt op dit moment een snelheidsregime van 50 km/u. De kabel- en leidingbedrijven gaan tegelijk met de werkzaamheden van de gemeente onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Op de kruising van de Prinses Beatrixstraat met de Goorseweg zullen de detectielussen van de verkeerslichten worden vervangen, in combinatie met vernieuwing van het asfalt. De verwachting is dat de uitvoering in juni 2019 wordt afgerond. Tijdens de werkzaamheden zal een omleidingsroute worden ingesteld voor doorgaand verkeer. In mei zal ook voor het doorgaand verkeer richting Goor een omleidingsroute worden ingesteld op het moment dat het kruispunt zal moeten worden afgesloten.


Foto: Google Streetview Info: Gemeente Hof van Twente

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!