Politie deelt beelden van steken Gorenaar in Groningen


UPDATE 06-06-2019: De verdachte heeft zich gemeld bij de politie. De politie heeft de beelden daarom verwijderd. De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van een steekincident in Groningen op 11 april. Hierbij werd een 29-jarige man uit Goor gestoken en raakte daarbij zwaargewond. De verdachte ging er vandoor en is nog niet aangehouden. De politie deelt de beelden in de hoop dat de verdachte alsnog herkent en aangehouden wordt. De dader zou een lastige bezoeker zijn die op 11 april de kroeg aan de Peperstraat werd uitgewerkt. Eenmaal buiten liep dat uit de hand en kwam het tot een handgemeen, waarna de man uit Goor met een scherp voorwerp in zijn maag werd gestoken. De dader rende vervolgens weg richting de Kleine Peperstraat. De 29-jarige verloor veel bloed maar gelukkig konden omstanders eerste hulp verlenen en er werd direct een ambulance gewaarschuwd. De ambulance en leden van het mobiel medisch team waren snel ter plaatse. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en hier is hij geopereerd aan zijn verwondingen. Door de politie is onmiddellijk na de melding een onderzoek ingesteld en er is met meerdere politie eenheden naar de verdachte gezocht. Deze werd niet meer aangetroffen. Bewakingscamera’s maakten opnames van de ruzie en de verdachte. Door deze beelden te publiceren wil de politie achter zijn identiteit komen. Hoe kunt u helpen? Weet u wie deze man is of heeft u informatie, bel dan direct met de politie. De politie is te bereiken via 0900 – 8844 of als u anoniem wilt blijven bel dan met de stichting Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.


 

 

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!