Ruim 300 boetes bij controle snelwegen Oost-Nederland


De afgelopen twee dagen heeft het Team Verkeer Oost Nederland toezicht gehouden op autosnelwegen in Oost-Nederland. Door middel van de ‘’belbus’’, een rijdende touringcar van waaruit overtredingen worden geconstateerd, werden maar liefst 204 bestuurders bekeurd op het vasthouden van een mobiele telefoon tijdens het rijden. Naast deze overtredingen werden er ook 33 boetes uitgeschreven voor onvoldoende rechts houden en 107 overige boetes waaronder onvoldoende afstand houden en het niet houden aan een doorgetrokken streep. Daarnaast werden 4 rijbewijzen ingevorderd wegens een te hoge snelheid en twee keer een bloedproef afgenomen wegens verdenking rijden onder invloed van drugs. Een van deze bestuurders rookte een joint tijdens het rijden. Verder werd een wapenstok aangetroffen en zijn openstaande boetes geïnd. Een persoon werd aangehouden wegens een openstaande celstraf van 14 dagen.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!