Weg tussen Markelo en Holten drie weken dicht


In het kader van de verbreding A1 Apeldoorn-Azelo wordt ook de aansluiting met de Holterweg N755 en de Markeloseweg N350 (Afrit 27) tussen Markelo en Holten aangepakt. Op de plaats van de toe- en afritten worden twee rotondes aangelegd. Daarnaast wordt het gedeelte tussen de rotondes, over beide viaducten, voorzien van een nieuw wegdek. De weg zal daardoor afgesloten zijn van maandag 23 september 00.00 uur tot maandag 14 oktober 05.00 uur. Zowel het gedeelte van de Holterweg N755 en Markeloseweg N350 als de toe- en afritten van en naar de A1 zullen tijdelijk worden afgesloten. Deze tijdelijke afsluiting geldt ook voor de parallelweg tussen de Roudaalterweg en de Langstraat. Tijdens deze afsluiting van drie weken kunnen voetgangers en (brom)fietsers wel gebruik blijven maken van de parallelweg. Er wordt een omleidingsroute ingesteld en aangegeven met borden.Bericht delen:
error: Niet toegestaan!