Verplaatsing werkzaamheden en nachtafsluiting A1


In oktober worden de werkzaamheden op het trajecten Deventer-Oost – Bathmen en Markelo-Rijssen op de snelweg A1 Apeldoorn – Azelo verplaatst naar de rechterrijbaan. Dit betekent dat het verkeer zich verschillende keren moet aanpassen aan een nieuwe situatie. Op de versmalde rijstroken geldt een maximumsnelheid van 90 km/h. Tekst gaat verder onder afbeelding.


Deventer-Oost – Bathmen

Vanaf vrijdag 4 oktober 2019 wordt het verkeer tussen Deventer-Oost en Bathmen eerst naar de buitenkant van de weg geleid, zodat ruimte ontstaat om geleiderails te verplaatsen. Vanaf 12 oktober 2019 gaat het verkeer in beide richtingen over versmalde rijstroken op de rechterrijbaan.

Markelo – Rijssen

Vanaf maandag 14 oktober 2019 start de ombouw voor het verkeer tussen Markelo en Rijssen. Het verkeer wordt dan eerst over de buitenkanten van de weg geleid om geleiderails te kunnen verplaatsen. Vanaf 20 oktober 2019 gaat het verkeer in beide richtingen over versmalde rijstroken op de rechterrijbaan.

Nachtafsluiting Rijssen – Markelo

In de nacht van zaterdag 19 oktober 22.00 uur tot zondagochtend 20 oktober 2019 06.00 uur is de snelweg A1 tussen aansluiting Rijssen (28) en aansluiting Markelo (27) in de richting van Deventer afgesloten. In die nacht wordt de oude fietsbrug De Wakels verwijderd. Omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven. De fietsoversteek is hierdoor ook afgesloten, tot eind februari 2020. Fietsers worden omgeleid via de Markeloseweg/Rijssenseweg (ongeveer 3,5 km).

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!