Werkzaamheden verbreding A1 verplaatst naar traject Bathmen-Markelo


Vrijdagavond 15 november starten de wegwerkzaamheden op het traject Bathmen-Markelo op de snelweg A1. Vanaf 18 november rijdt het verkeer op dit weggedeelte in de richting van Deventer via 2 versmalde rijstroken. Dit betekent dat het verkeer zich moet aanpassen aan een nieuwe situatie. Op de versmalde rijstroken geldt een maximum snelheid van 90 km/u.  Medio januari 2020 geldt dit voor het verkeer in beide richtingen. Deze week worden er onder andere portalen verwijderd en geplaatst, geleiderails aangepast en barriers verwijderd en geplaatst. Hiervoor zijn verschillende aansluitingen ’s nachts afgesloten tussen 22.00 en 8.00 uur. Het betreft de aansluitingen Deventer, Bathmen, Deventer-Oost en Lochem. Omleidingsroutes worden ter plaatse met borden aangegeven.


 

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!