Ravage na grote brand in Enter zichtbaar


De enorme ravage na een grote schuurbrand aan de Boltensweg in Enter is bij daglicht goed zichtbaar. Gisteravond net voor middernacht kreeg de brandweer een melding van een schuurbrand. Al snel was duidelijk dat het om een uitslaande brand ging. De brandweer schaalde op naar grote brand. Korpsen uit onder andere Enter, Goor, Rijssen, Wierden en Holten werden bij de brand ingezet. Water werd gehaald uit de naastgelegen plas Enterveen. De schuur van 20 bij 40 meter, waarin caravans gestald stonden, brandde volledig uit. Doordat de schuur vermoedelijk met asbestplaten was bedekt, is er mogelijk asbest bij de brand vrijgekomen. Er wordt onderzocht in welke omgeving dit eventueel is neergekomen. De brandweer is tot vanochtend bezig geweest met bluswerkzaamheden. Niemand raakte bij de brand gewond.Bericht delen:
error: Niet toegestaan!