Scooterrijdster in Goor komt ten val door losgedraaid stuur


Afgelopen maandag tussen 08.00 en 17.50 uur is bij het station aan de Stationslaan in Goor een windscherm van een scooter gestolen. Vermoedelijk is geprobeerd om het hele stuur van de scooter te stelen, want de eigenaresse kwam hier op een ongelukkige wijze achter. De bestuurster reed met haar scooter richting huis, om op een later moment aangifte te doen van de diefstal. Terwijl zij op de Van Kollaan reed, bleek dat het stuur van de scooter was losgedraaid. Al rijdend kwam het stuur los, waardoor de scooterrijdster ten val kwam. Na het ongeval is zij voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De politie zoekt getuigen die de diefstal van het windscherm hebben gezien, bij de scooterstalling op het station in Goor.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!