Grote schuurbrand tussen Goor en Delden


Aan de Rijksweg in Ambt Delden woedde vannacht een uitslaande brand in een schuur van ongeveer 15 bij 50 meter. In de schuur lagen goederen opgeslagen. Bij aankomst van de brandweer was de brand al uitslaand en werd opgeschaald naar grote brand, waardoor meerdere brandweerkorpsen uit de regio zijn uitgerukt. De brandweer heeft uitbreiding naar naastgelegen panden en woonhuis weten te voorkomen. Bij de brand is op eigen terrein asbest vrijgekomen, doordat de schuur bedekt was met asbestplaten. Bij de brand zijn geen personen of dieren betrokken geweest. Om voldoende bluswater te krijgen werd een groot watertransport opgezet vanuit het Twentekanaal. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De N346 was tussen Goor en Delden lange tijd afgesloten. De brandweer werd vanochtend om 08.30 uur opnieuw opgeroepen om nabluswerkzaamheden te verrichten. 

Bericht delen:
error: Niet toegestaan!