Veel bekeuringen tijdens onopvallende surveillance A1


De politie heeft gisteren veel bekeuringen uitgeschreven tijdens een onopvallende surveillance op de A1 tussen Borne en Apeldoorn. Naast 4 onopvallende voertuigen werd ook het zogeheten Snelle Interventie Voertuig (Audi) ingezet. De surveillance werd gehouden omdat er veel ongevallen gebeuren op de A1 en de oorzaak daarvan vaak ligt bij het menselijk falen. De nadruk van de surveillance lag daarom ook op het handhaven van onder andere snelheid, geen richting aangeven, kleven en onvoldoende rechts rijden. De meest uitgeschreven boetes waren voor het overschrijden van de maximum snelheid (28x), 6 keer voor het vasthouden van een mobiele telefoon, niet dragen van een autogordel (3x), eveneens 3 keer voor het niet links inhalen en 4 keer voor het negeren van een doorgetrokken streep. Verder reed een beginnend bestuurder met een te hoog alcoholpromillage en werd er een openstaande boete van € 850 euro geïnd. Naast de surveillance vond er een radarcontrole plaats tussen Bathmen en Holten, waarbij 200 bestuurders op de bon werden geslingerd.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!