Inwoner Hof van Twente besmet met coronavirus


Het coronavirus heeft ook gemeente Hof van Twente bereikt. Een inwoner is besmet geraakt met het virus. De patiënt zit in isolatie en ontvangt de nodige zorg. De GGD onderzoekt met wie deze persoon in contact is geweest en zoekt contact met deze mensen. Burgemeester Ellen Nauta: “De persoon die besmet is geraakt, heeft uitdrukkelijk aangegeven anoniem te willen blijven. Uiteraard respecteren we dat verzoek. Ik begrijp dat inwoners willen weten in welke kern van onze gemeente de persoon woont. Daarom is het goed te weten dat de GGD nagaat met wie de besmette persoon contact heeft gehad, om daarmee de verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Ik wil iedereen dan ook nadrukkelijk vragen de privacy van deze patiënt te respecteren, zodat diegene de rust krijgt die juist nu zo hard nodig is om beter te worden.” Daarnaast is landelijk besloten dat alle scholen, horeca en sportclubs tot in ieder geval 6 april gesloten blijven.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!