Politie vermoedt brandstichting na bosbrand in Rijssen


De brandweer is gisteravond rond 19.20 uur massaal uitgerukt voor een melding van een bosbrand nabij de A.H. ter Horstlaan in Rijssen. Wegens droogte in de natuur is er een verhoogd risico op natuurbranden. De brandweer is daardoor extra alert en stuurt bij dergelijke meldingen direct veel eenheden. Ondanks dat de brand in Rijssen snel onder controle was, is er toch zo’n 20 vierkante meter bos verband. De politie heeft na de brand in de omgeving omstandigheden aangetroffen waardoor brandstichting het vermoeden is. De politie vraagt mensen die gisteravond tussen 18.30 uur en 19.30 in het bos bij de ‘Groene Kruis Vijvers’ of in de omgeving van de scouting waren, en iets verdachts hebben gezien, contact op te nemen met de politie.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!