Gorenaar aangehouden op verdenking witwassen


Een 36-jarige Gorenaar is vanavond aangehouden op verdenking van witwassen. De man reed in een Porsche Cayenne op de van Kollaan in Goor toen de politie hem trof. De politie hield de man staande omdat bekend was dat hij openstaande boetes en een ongeldig verklaard rijbewijs had. Toen de man op straat de boete contant wilde betalen, bleek hij in het bezit van veel geld. Ook bleek hij onder invloed van alcohol. Na een ademanalyse bleek hij 610 ug/l te blazen, waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd. Daarnaast trof de politie meer dan 16.000 euro aan briefgeld aan bij de man. Het geld is in beslag genomen. De Gorenaar werd aangehouden op verdenking van witwassen. Hij zal zich voor dit feit en andere misdrijven moeten verantwoorden bij de rechtbank.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!