Hardleerse 36-jarige Goorse drankrijder zonder rijbewijs moet auto inleveren


Een 36-jarige man uit Goor is vannacht aangehouden op de Nachtegaalstraat in Goor. De —voor de politie bekende— man werd door surveillerende agenten rijdend in een auto gezien, wetende dat de man niet in het bezit is van een rijbewijs. Ook is de man binnen een maand al twee keer eerder betrapt op het rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs. De man parkeerde snel zijn bolide en verschool zich daarna achter een container. Aan verstoppertje kwam snel een einde, want de agenten troffen de man al snel aan. Omdat de man een stevige alcohollucht bij zich droeg, werd hij gevorderd mee te werken aan een blaastest. De man weigerde dit, waarop hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd ook bloed van de man afgenomen, omdat ook het vermoeden bestond dat de man verdovende middelen had gebruikt. Zijn auto werd in beslag genomen en verbeurd verklaard.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!