36-jarige Gorenaar opnieuw aangehouden


Een 36-jarige man uit Goor is vannacht opnieuw aangehouden, nadat hij een ravage aanrichtte op de Goorseweg in Lochem. De politie kreeg rond 00.30 uur een melding van een aanrijding. Getuigen zagen een Mercedes met hoge snelheid, rechtdoor over de rotonde knallen, in plaats van de weg te volgen. Door de klap bleven onderdelen van de auto en het kenteken op de plek van het ongeval liggen. De politie trof even later de man met zijn hond, die licht gewond raakte, aan bij de Intratuin. Ook stond zijn Mercedes daar geparkeerd. De man werd aangehouden wegens verplaten plaats ongeval, rijden onder invloed, rijden met een ingevorderd rijbewijs en het beledigen van agenten. Zijn Mercedes werd in beslag genomen en verbeurd verklaard. Het is het tweede voertuig in korte tijd dat van de man is afgenomen.


Bericht delen:
error: Niet toegestaan!